ZeelandNet ervaringen

https://www.internetervaring.nl/media/reviews/photos/thumbnail/300x300s/ab/c1/a8/zeelandnet-78-1411403477.png
 
3.6 (33)
0   1   0   0  
 
Schrijf een review
ZeelandNet internet

Bezoekers ervaringen Bekijk alle reviews over deze provider

Gemiddelde bezoekers score van: 33 bezoeker(s)

Gemiddelde score 
 
3.6
Installatie 
 
4.6  (29)
Helpdesk 
 
2.7  (29)
Internet 
 
3.6  (33)
Bellen 
 
3.4  (23)
Digitale televisie 
 
3.5  (25)
Score (hoe hoger hoe beter)
 • Installatie
  Hoe beviel de installatie door de monteur? Of heeft u zelf de installatie uitgevoerd? Was de meegeleverde beschrijving dan duidelijk? Een toelichting kunt u hieronder geven.
 • Helpdesk
  Beoordeel de helpdesk als u hiermee al eens contact heeft opgenomen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
 • Internet
  Beoordeel de kwaliteit van het internet op snelheid, stabiliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
 • Bellen
  Maakt u gebruik van telefonie? Beoordeel dit dan op geluidskwaliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
 • Digitale televisie
  Maakt u gebruik van televisie? Beoordeel dit dan op beeldkwaliteit, storingen en mogelijkheden. Een toelichting kunt u hieronder geven. Een toelichting kunt u hieronder geven.
Commentaar
Vul a.u.b. de beveiligingscode in.
Lege beloftes en puur onprofessioneel gedrag.
Gemiddelde score 
 
3.8
Installatie 
 
7.0
Helpdesk 
 
2.0
Internet 
 
2.0
Bellen 
 
3.0
Digitale televisie 
 
5.0
Geschreven door J. Schout Juli 06, 2020

Onverdraagbaar

Lege beloftes en puur onprofessioneel gedrag.

Was deze review nuttig? 
14 december:
Helaas wordt mijn klachtenlijst alleen maar langer…..
Donderdagochtend 12 december heb ik contact gehad met de helpdesk om mijn onderstaande brief te bespreken. De persoon die ik aan de lijn had kon niets toezeggen of vertellen. Ik heb toen gevraagd naar een persoon die wel antwoorden kon geven, bijvoorbeeld een leidinggevende persoon op de afdeling. Hierop werd verteld dat die persoon echt niet aan de telefoon zou komen? Er werd nu aangegeven dat ik donderdagmiddag teruggebeld zou worden. Goede oplossing leek mij, dan hadden jullie de tijd om achter de schermen met een oplossing te komen.
Helaas……, zoals wij bijna standaard van Delta/Caiway gewend zijn, is er nog steeds niet teruggebeld. Ik vind dit schandelijk, zeker als u de voorgaande verhalen leest. Dit zijn ook gegevens die u in uw eigen systeem kan nakijken.
Deze houding is absoluut niet te accepteren. Delta/Caiway houdt zich niet aan de contractuele afspraken en kan blijkbaar geen goed en deugdelijk product afleveren.
Er is nog maar 1 regeling die nu van toepassing is en dat is dat het contract per eind december beëindigd wordt zonder enige kosten van mijn kant.
Deze regeling zal voor u de goedkoopste en beste oplossing zijn. (kijk u beloofde afspraken na in uw systeem)
Ik verwacht van u uiterlijk maandag 16 december vóór 17.00 uur een positief antwoord. Als dit uitblijft zal ik helaas en helemaal tegen mijn zin in via sociaal media, radio en televisie hier aandacht voor vragen. Tevens zal ik mijn advocaat de zaken verder laten regelen.
Rene Botschuijver
11 december:
Naar aanleiding van onderstaande brief mijn reactie:
Na onderstaande brief gestuurd te hebben werd ik na een aantal dagen teruggebeld. Dit was op een vrijdagochtend. Er werd mij netjes gevraagd of het uitkwam. Helaas had ik het even druk, dus mij werd gevraagd of ik diezelfde middag na 1 uur teruggebeld kon worden. Heel netjes, alleen er werd die vrijdag niet teruggebeld… dat werd pas dinsdag. Alweer een teleurstelling. Hou je aan je afspraken Delta/Caiway!
In dit gesprek hebben we afgesproken dat een monteur (Rob) van Delta/Caiway zal langskomen op 11 december tussen 8:30 en 12:30 uur. U kunt het bijna al raden… geen monteur gezien vandaag!
Nu ben ik echt boos! De maat is vol! Alles wat jullie beloven komen jullie niet na. Ik heb voor vandaag speciaal vrijgenomen, hopende dat vandaag eindelijk alles opgelost zou worden en dan
komt er wéér niemand! U begrijpt dat ik in alle staten ben, inclusief mijn gezinsleden. Ik ga er vanuit dat jullie mijn vrije dag nu ook gaan betalen en voor alle ellende een schadevergoeding gaan betalen?
Na al deze ellende heb ik nog steeds geen goed werkend systeem en ben ik flink klaar met Delta/Caiway! Delta/Caiway kan blijkbaar geen goede oplossing geven en ook geen goed werkend systeem leveren. En zeker al helemaal zijn afspraken niet nakomen!
Ik zou geen reden weten waarom Delta/Caiway mij nu niet een ruime schadevergoeding zou geven. Ik eis dat mijn abonnement direct wordt opgezegd zonder welke consequentie dan ook. Na alle ellende van afgelopen maanden is er geen enkel vertrouwen meer in Delta/Caiway.
Dit is zeker het minimale wat Delta/Caiway kan doen. (eigenlijk verwacht ik meer) Ik verwacht deze week nog een passend antwoord, het stadium van een oplossing zijn wij nu voorbij. Indien er deze week geen passend antwoord komt, zullen wij ons genoodzaakt voelen onze ervaringen met Delta/Caiway te verspreiden via social media en diverse consumentenprogramma’s via radio en televisie.
Rene Botschuijver
13 november verstuurd:
Slecht begin:
Ik wil via deze weg mijn klacht en frustratie bij u aangeven.
Na heel veel jaren KPN overgestapt naar Delta omdat Delta glasvezel kan leveren op mijn adres.
Vol verwachting op alles gewacht…
Er zou een monteur komen om alles aan te sluiten. Top. Ik had zelf al veel voorbereid zodat de monteur sneller klaar zou zijn. Helaas liep het iets anders. De monteur kreeg niet alles aan de praat en ging na 15 minuten al zeuren dat hij niet langer kon blijven en hij stapte na 20 minuten op zonder iets te zeggen... Zijn tijd zat erop??? Het nadeel dat het systeem nog niet werkte. Ik heb het samen
met een helpdeskmedewerker opgelost, maar dit mag toch niet de bedoeling zijn van een gratis monteur die het aansluit. Een erg slechte binnenkomer… De eerste indruk doet n.l. erg veel.
Daarna kregen we storing. Het beeld bleef stilstaan en alles liep vast. Internet was erg traag. Meerdere keren met de helpdesk gebeld en zij kwamen tot de conclusie dat het modem waarschijnlijk defect was. Ze zouden een nieuw modem opsturen. Na een week geen modem. Bellen maar weer. Nee het modem is verstuurd… Kan ieder moment bij u zijn… Dit verhaal heeft zich nog 7X !!!!! herhaald. Iedere keer was het verstuurd. Erg geloofwaardig is dat dan niet meer. Hierbij de data die ik nog terug heb kunnen halen. Het waren meer gesprekken. (16-7, 22-7, 25-7, 30-7, 1-8, 5-8, 7-8) Na meer dan een maand heb ik het modem ontvangen. Dit was al een stuk beter, maar nog steeds niet storingsvrij en snel. (wat je wel van glasvezel mag verwachten. Internet (Wi-Fi) valt ook nog af en toe uit. Mijn ouders hebben een standaard KPN glasvezel abonnement en dat werkt veel sneller en storingsvrij. (ook op dezelfde apparaten b.v. telefoon, notebook en tablet) Er was compensatie voorgesteld voor de overlast. Leuk gebaar. Ik zag alleen niets… Na weer een belletje door mij zelf!!! Kreeg ik voor alle overlast 1 maand gratis. Eigenlijk een sigaar uit eigen zak, want we hebben meer dan 1 maand ellende gehad. Blijkt achteraf dat een deel van het maandbedrag gecompenseerd was…… alweer een halve belofte. Eigenlijk heb ik dus helemaal geen compensatie gehad. Wederom een domper…… (ga hiervoor eens in de leer bij KPN)
Dan is er nog een gevalletje… bij KPN zit er een audio-out op de tv ontvanger, zodat ik het geluid van de radiozenders over mijn Bose systeem kan beluisteren. Dit had ik ook gevraagd aan de helpdeskmedewerker en deze gaf aan dat het mogelijk was via de mini DIN aansluiting. Ik dus zo’n kabel gekocht…. Helaas dit werkt niet. Weer een keer gevraagd bij de helpdesk en deze medewerker gaf aan dat het inderdaad niet werkt op deze manier. Hij gaf aan dat ik een HDMI splitter moest kopen en een HDMI naar tulp kabel en dat zou wel werken…… U weet het antwoord ook bijna weer…. Het werkt niet!!!!! Weer gebeld en deze medewerker gaf eerlijk aan dat het niet mogelijk is met deze tv kastjes. De enige manier is via de uitgang op mijn tv. Ik vind dat alleen niet de juiste oplossing. Dan kan ik de speakers van mijn tv niet meer gebruiken. Inmiddels heb ik dus meerdere kabels gekocht en geen bevredigend resultaat. (alweer extra kosten) Dit had geen probleem geweest als de eerste direct het juiste antwoord had geven. Extra kosten zonder oplossing…
Niet alles is negatief!!! De helpdeskmedewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Dat maakt veel goed. De telefoon wordt ook snel opgenomen en heeft zo goed als geen wachttijd. Helaas maakt dit het ongenoegen niet minder.
Er is veel frustratie en ongenoegen bij mijn gezin. Er is geen thuiswerk en huiswerk te doen met deze verbinding.
Hoe kan Delta er nu voor zorgen dat ik wel enthousiast ben over mijn glasvezelaansluiting. Ik zou graag positieve reclame over jullie willen maken, maar ik zou niet weten hoe!!!
Een andere optie is dat Delta het contract voortijdig opzegt en wij kunnen overstappen naar een andere provider. Tot nu toe heeft Delta niet kunnen leveren wat ze beloven en hebben wij alleen maar ellende gehad.
Ik hoor graag van u hoe Delta hierover denkt.
Met vriendelijke groet,
Rene Botschuijver
Gemiddelde score 
 
2.2
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
3.0
Bellen 
 
3.0
Digitale televisie 
 
3.0
Geschreven door Rene December 20, 2019

Zeer slechte ervaring met Delta glasvezel

14 december:
Helaas wordt mijn klachtenlijst alleen maar langer…..
Donderdagochtend 12 december heb ik contact gehad met de helpdesk om mijn onderstaande brief te bespreken. De persoon die ik aan de lijn had kon niets toezeggen of vertellen. Ik heb toen gevraagd naar een persoon die wel antwoorden kon geven, bijvoorbeeld een leidinggevende persoon op de afdeling. Hierop werd verteld dat die persoon echt niet aan de telefoon zou komen? Er werd nu aangegeven dat ik donderdagmiddag teruggebeld zou worden. Goede oplossing leek mij, dan hadden jullie de tijd om achter de schermen met een oplossing te komen.
Helaas……, zoals wij bijna standaard van Delta/Caiway gewend zijn, is er nog steeds niet teruggebeld. Ik vind dit schandelijk, zeker als u de voorgaande verhalen leest. Dit zijn ook gegevens die u in uw eigen systeem kan nakijken.
Deze houding is absoluut niet te accepteren. Delta/Caiway houdt zich niet aan de contractuele afspraken en kan blijkbaar geen goed en deugdelijk product afleveren.
Er is nog maar 1 regeling die nu van toepassing is en dat is dat het contract per eind december beëindigd wordt zonder enige kosten van mijn kant.
Deze regeling zal voor u de goedkoopste en beste oplossing zijn. (kijk u beloofde afspraken na in uw systeem)
Ik verwacht van u uiterlijk maandag 16 december vóór 17.00 uur een positief antwoord. Als dit uitblijft zal ik helaas en helemaal tegen mijn zin in via sociaal media, radio en televisie hier aandacht voor vragen. Tevens zal ik mijn advocaat de zaken verder laten regelen.
Rene Botschuijver
11 december:
Naar aanleiding van onderstaande brief mijn reactie:
Na onderstaande brief gestuurd te hebben werd ik na een aantal dagen teruggebeld. Dit was op een vrijdagochtend. Er werd mij netjes gevraagd of het uitkwam. Helaas had ik het even druk, dus mij werd gevraagd of ik diezelfde middag na 1 uur teruggebeld kon worden. Heel netjes, alleen er werd die vrijdag niet teruggebeld… dat werd pas dinsdag. Alweer een teleurstelling. Hou je aan je afspraken Delta/Caiway!
In dit gesprek hebben we afgesproken dat een monteur (Rob) van Delta/Caiway zal langskomen op 11 december tussen 8:30 en 12:30 uur. U kunt het bijna al raden… geen monteur gezien vandaag!
Nu ben ik echt boos! De maat is vol! Alles wat jullie beloven komen jullie niet na. Ik heb voor vandaag speciaal vrijgenomen, hopende dat vandaag eindelijk alles opgelost zou worden en dan
komt er wéér niemand! U begrijpt dat ik in alle staten ben, inclusief mijn gezinsleden. Ik ga er vanuit dat jullie mijn vrije dag nu ook gaan betalen en voor alle ellende een schadevergoeding gaan betalen?
Na al deze ellende heb ik nog steeds geen goed werkend systeem en ben ik flink klaar met Delta/Caiway! Delta/Caiway kan blijkbaar geen goede oplossing geven en ook geen goed werkend systeem leveren. En zeker al helemaal zijn afspraken niet nakomen!
Ik zou geen reden weten waarom Delta/Caiway mij nu niet een ruime schadevergoeding zou geven. Ik eis dat mijn abonnement direct wordt opgezegd zonder welke consequentie dan ook. Na alle ellende van afgelopen maanden is er geen enkel vertrouwen meer in Delta/Caiway.
Dit is zeker het minimale wat Delta/Caiway kan doen. (eigenlijk verwacht ik meer) Ik verwacht deze week nog een passend antwoord, het stadium van een oplossing zijn wij nu voorbij. Indien er deze week geen passend antwoord komt, zullen wij ons genoodzaakt voelen onze ervaringen met Delta/Caiway te verspreiden via social media en diverse consumentenprogramma’s via radio en televisie.
Rene Botschuijver
13 november verstuurd:
Slecht begin:
Ik wil via deze weg mijn klacht en frustratie bij u aangeven.
Na heel veel jaren KPN overgestapt naar Delta omdat Delta glasvezel kan leveren op mijn adres.
Vol verwachting op alles gewacht…
Er zou een monteur komen om alles aan te sluiten. Top. Ik had zelf al veel voorbereid zodat de monteur sneller klaar zou zijn. Helaas liep het iets anders. De monteur kreeg niet alles aan de praat en ging na 15 minuten al zeuren dat hij niet langer kon blijven en hij stapte na 20 minuten op zonder iets te zeggen... Zijn tijd zat erop??? Het nadeel dat het systeem nog niet werkte. Ik heb het samen
met een helpdeskmedewerker opgelost, maar dit mag toch niet de bedoeling zijn van een gratis monteur die het aansluit. Een erg slechte binnenkomer… De eerste indruk doet n.l. erg veel.
Daarna kregen we storing. Het beeld bleef stilstaan en alles liep vast. Internet was erg traag. Meerdere keren met de helpdesk gebeld en zij kwamen tot de conclusie dat het modem waarschijnlijk defect was. Ze zouden een nieuw modem opsturen. Na een week geen modem. Bellen maar weer. Nee het modem is verstuurd… Kan ieder moment bij u zijn… Dit verhaal heeft zich nog 7X !!!!! herhaald. Iedere keer was het verstuurd. Erg geloofwaardig is dat dan niet meer. Hierbij de data die ik nog terug heb kunnen halen. Het waren meer gesprekken. (16-7, 22-7, 25-7, 30-7, 1-8, 5-8, 7-8) Na meer dan een maand heb ik het modem ontvangen. Dit was al een stuk beter, maar nog steeds niet storingsvrij en snel. (wat je wel van glasvezel mag verwachten. Internet (Wi-Fi) valt ook nog af en toe uit. Mijn ouders hebben een standaard KPN glasvezel abonnement en dat werkt veel sneller en storingsvrij. (ook op dezelfde apparaten b.v. telefoon, notebook en tablet) Er was compensatie voorgesteld voor de overlast. Leuk gebaar. Ik zag alleen niets… Na weer een belletje door mij zelf!!! Kreeg ik voor alle overlast 1 maand gratis. Eigenlijk een sigaar uit eigen zak, want we hebben meer dan 1 maand ellende gehad. Blijkt achteraf dat een deel van het maandbedrag gecompenseerd was…… alweer een halve belofte. Eigenlijk heb ik dus helemaal geen compensatie gehad. Wederom een domper…… (ga hiervoor eens in de leer bij KPN)
Dan is er nog een gevalletje… bij KPN zit er een audio-out op de tv ontvanger, zodat ik het geluid van de radiozenders over mijn Bose systeem kan beluisteren. Dit had ik ook gevraagd aan de helpdeskmedewerker en deze gaf aan dat het mogelijk was via de mini DIN aansluiting. Ik dus zo’n kabel gekocht…. Helaas dit werkt niet. Weer een keer gevraagd bij de helpdesk en deze medewerker gaf aan dat het inderdaad niet werkt op deze manier. Hij gaf aan dat ik een HDMI splitter moest kopen en een HDMI naar tulp kabel en dat zou wel werken…… U weet het antwoord ook bijna weer…. Het werkt niet!!!!! Weer gebeld en deze medewerker gaf eerlijk aan dat het niet mogelijk is met deze tv kastjes. De enige manier is via de uitgang op mijn tv. Ik vind dat alleen niet de juiste oplossing. Dan kan ik de speakers van mijn tv niet meer gebruiken. Inmiddels heb ik dus meerdere kabels gekocht en geen bevredigend resultaat. (alweer extra kosten) Dit had geen probleem geweest als de eerste direct het juiste antwoord had geven. Extra kosten zonder oplossing…
Niet alles is negatief!!! De helpdeskmedewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Dat maakt veel goed. De telefoon wordt ook snel opgenomen en heeft zo goed als geen wachttijd. Helaas maakt dit het ongenoegen niet minder.
Er is veel frustratie en ongenoegen bij mijn gezin. Er is geen thuiswerk en huiswerk te doen met deze verbinding.
Hoe kan Delta er nu voor zorgen dat ik wel enthousiast ben over mijn glasvezelaansluiting. Ik zou graag positieve reclame over jullie willen maken, maar ik zou niet weten hoe!!!
Een andere optie is dat Delta het contract voortijdig opzegt en wij kunnen overstappen naar een andere provider. Tot nu toe heeft Delta niet kunnen leveren wat ze beloven en hebben wij alleen maar ellende gehad.
Ik hoor graag van u hoe Delta hierover denkt.
Met vriendelijke groet,
Rene Botschuijver

Was deze review nuttig? 
Wij hebben omwille van verhuis ons abonnement bij delta opgezegd, er werd ons vermeld dat ik de modem moest opsturen wat ik dus ook netjes gedaan heb nu 2 maand later krijg ik een brief in de bus dat ik 150€ moet betalen ik snapte niet waarom dus besloot te bellen nu bleek dat ze die modem “niet ontvangen” hebben daar ik niet moest betalen om ‘m op te sturen heb ik er dus ook geen ticket van en kan dus niets bewijzen en dat weten ze bij delta blijkbaar maar al te goed bende afzetters!!! Ik ben ervan overtuigd dat ik zeker niet de enige ben wie ze zo in het zak zetten 6 jaar klant geweest zonder ook maar 1 betaling te hebben gemist en dan nog maar te zwijgen over het feit dat ik die verrekte modem over die periode van 6 jaar dubbel en dik zal betaald hebben in mijn abonnement en dat zo’n oud stuk rommel modem na 6 jaar nog steeds 150€ zou waard zijn ik hoop van harte dat ik via deze manier mensen kan behoeden om dezelfde fout te maken als ik. Ga niet met delta in zee het zijn een bende incompetente, leugenachtige bedriegers!!!!
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door Lorenzo van Os Oktober 23, 2018

Afzetters

Wij hebben omwille van verhuis ons abonnement bij delta opgezegd, er werd ons vermeld dat ik de modem moest opsturen wat ik dus ook netjes gedaan heb nu 2 maand later krijg ik een brief in de bus dat ik 150€ moet betalen ik snapte niet waarom dus besloot te bellen nu bleek dat ze die modem “niet ontvangen” hebben daar ik niet moest betalen om ‘m op te sturen heb ik er dus ook geen ticket van en kan dus niets bewijzen en dat weten ze bij delta blijkbaar maar al te goed bende afzetters!!! Ik ben ervan overtuigd dat ik zeker niet de enige ben wie ze zo in het zak zetten 6 jaar klant geweest zonder ook maar 1 betaling te hebben gemist en dan nog maar te zwijgen over het feit dat ik die verrekte modem over die periode van 6 jaar dubbel en dik zal betaald hebben in mijn abonnement en dat zo’n oud stuk rommel modem na 6 jaar nog steeds 150€ zou waard zijn ik hoop van harte dat ik via deze manier mensen kan behoeden om dezelfde fout te maken als ik. Ga niet met delta in zee het zijn een bende incompetente, leugenachtige bedriegers!!!!

Was deze review nuttig? 
Een jaar nadat ik in m'n huidige woning woonde begonnen de problemen met internet.
Ik heb hier diverse malen over gebeld.
Als antwoordt kreeg ik altijd te horen ,"nee hoor ,hier ziet alles er goed uit".
Lekker belangrijk, bij mij niet.
Wel is er twee maal een monteur geweest die de modem verving.
Maar daar ligt het naar mijn bescheiden mening niet aan.
Het is volgens mij het binnenkomend signaal.
Dus de wifi verbinding wordt regelmatig verbroken.
Minimaal een maal per dag.
Maar dat is voor mij moeilijk te controleren want ik zit niet de hele dag achter een laptop.
Dit houd in dat ik soms meerdere malen per dag de wifi verbinding opnieuw tot stand brengen moet bij de omvormers van de zonnepanelen.

De tv die via de delta digitale ontvanger box gaat en via een ethernetkabel verbonden is is minimaal tien keer op een avond 'frozen".
Dus niet via wifi.
Een ander probleem met de box is overigens wel verholpen.
Ik kon geen opgenomen films meer kijken.
"Goh, vreemd.
Wij hebben helemaal geen problemen gemeld gekregen hierover."

Nadat het probleem verholpen was werd mn vrouw telefonisch benaderd om te zeggen dat het verholpen was.
Ze hadden zoveel klachten gehad.
Dit was het Delta verhaal.
Wel daar zakt mn broek van af.De telefoon staat regelmatig te piepen omdat hij het signaal kwijt is.

Al met al een waardeloze verbinding.
En het ergst vind ik nog zo machteloos te zijn als ik contact opneem en hoor, " nee hoor, hier is alles in orde".
Al met al een waardeloze provider.
Gemiddelde score 
 
2.0
Installatie 
 
4.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
3.0
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door W van der Schoor Oktober 01, 2018

Een jaar nadat ik in m'n huidige woning woonde begonnen de problemen met internet.
Ik heb hier diverse malen over gebeld.
Als antwoordt kreeg ik altijd te horen ,"nee hoor ,hier ziet alles er goed uit".
Lekker belangrijk, bij mij niet.
Wel is er twee maal een monteur geweest die de modem verving.
Maar daar ligt het naar mijn bescheiden mening niet aan.
Het is volgens mij het binnenkomend signaal.
Dus de wifi verbinding wordt regelmatig verbroken.
Minimaal een maal per dag.
Maar dat is voor mij moeilijk te controleren want ik zit niet de hele dag achter een laptop.
Dit houd in dat ik soms meerdere malen per dag de wifi verbinding opnieuw tot stand brengen moet bij de omvormers van de zonnepanelen.

De tv die via de delta digitale ontvanger box gaat en via een ethernetkabel verbonden is is minimaal tien keer op een avond 'frozen".
Dus niet via wifi.
Een ander probleem met de box is overigens wel verholpen.
Ik kon geen opgenomen films meer kijken.
"Goh, vreemd.
Wij hebben helemaal geen problemen gemeld gekregen hierover."

Nadat het probleem verholpen was werd mn vrouw telefonisch benaderd om te zeggen dat het verholpen was.
Ze hadden zoveel klachten gehad.
Dit was het Delta verhaal.
Wel daar zakt mn broek van af.De telefoon staat regelmatig te piepen omdat hij het signaal kwijt is.

Al met al een waardeloze verbinding.
En het ergst vind ik nog zo machteloos te zijn als ik contact opneem en hoor, " nee hoor, hier is alles in orde".
Al met al een waardeloze provider.

Was deze review nuttig? 
Half jaar geleden overgestapt van XS4ALL naar Zeelandnet. In Zeeland kan alleen Z'net sneller internet garanderen. Monteur heeft 't werk afgeraffeld. Heb later een mannetje in moeten huren om internet te laten werken. Nu doet de telefoon het al een maand niet. Heb inmiddels 10x gevraagd of ze een monteur kunnen sturen. Indien mijn fout, betaal ik alles. Na een maand nog totaal geen reactie. Wat een waardeloze service.
Gemiddelde score 
 
2.2
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
6.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
2.0
Geschreven door Bert Blom Augustus 29, 2018

Waardeloze service

Half jaar geleden overgestapt van XS4ALL naar Zeelandnet. In Zeeland kan alleen Z'net sneller internet garanderen. Monteur heeft 't werk afgeraffeld. Heb later een mannetje in moeten huren om internet te laten werken. Nu doet de telefoon het al een maand niet. Heb inmiddels 10x gevraagd of ze een monteur kunnen sturen. Indien mijn fout, betaal ik alles. Na een maand nog totaal geen reactie. Wat een waardeloze service.

Was deze review nuttig? 
Zeelandnet/DELTA... Tja, wat kan ik hierover nog vertellen...

Installatie, geweldig goed en perfect gedaan! Tja, ben zelf telecomnetwerkspecialist :P Het Internet, als het werkt, werkt het goed maar lijkt soms op een part-time verbinding. Maarja, op dit eiland heb je niet veel keus, hè! De klantenservice, nja die denken soms dat ze met "domme mensen" te maken hebben en is wel eens verschrikkelijk grappig als je hun oplossingsvermogen en afhandelingswijze (afwimpel-wijze) aanhoort. Maar als je bekende termen laat vallen waarbij ze eindelijk de indruk krijgen dat je een KPN/Delta of telecom netwerkspecialist bent en wel degelijk van wanten weet, worden ze stil.

Ik bel pas als ik zeker ben dat ik hier zelf niks aan kan doen! Maar vind het jammer dat je meestal als een sukkel afgewimpeld kan worden.

Ik klaag v.n.l. of hun administratie! Mocht je ooit een compensatie verkrijgen en bijv. een betaling kwijtgescholden wordt of teniet gedaan wordt, let goed op, want in de toekomst komt er weer een brief, dat er nog een betaling openstaat. Wat er dan gezegd wordt nadat je hierop gereageerd hebt, is dat de betalingen erna telkens met de oude betalingen verrekend zal worden, dus de maand die je betalen moet zul je tot op heden nog niet betaald hebben!

Dus, al met al... De ene compensatie van TOEN, zul je alsnog moeten betalen! Niks compensatie, NIKS tegemoetkoming vanuit Zeelandnet/Delta uit! Vroeg of laat ZUL je het toch moeten betalen!

Dit is een smerige zaak, wat mij betreft. Zodra ik FTTH beschikbaar heb VIA een andere provider, zal ik dit zeer zeker gaan overwegen! Maar hopelijk ben ik snel van dit vreselijke eiland af en weer terug naar het gezellige Brabant!
Gemiddelde score 
 
5.8
Installatie 
 
10.0
Helpdesk 
 
5.0
Internet 
 
6.0
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
2.0
Geschreven door Opgescheept April 16, 2018

Teleurstellend

Zeelandnet/DELTA... Tja, wat kan ik hierover nog vertellen...

Installatie, geweldig goed en perfect gedaan! Tja, ben zelf telecomnetwerkspecialist :P Het Internet, als het werkt, werkt het goed maar lijkt soms op een part-time verbinding. Maarja, op dit eiland heb je niet veel keus, hè! De klantenservice, nja die denken soms dat ze met "domme mensen" te maken hebben en is wel eens verschrikkelijk grappig als je hun oplossingsvermogen en afhandelingswijze (afwimpel-wijze) aanhoort. Maar als je bekende termen laat vallen waarbij ze eindelijk de indruk krijgen dat je een KPN/Delta of telecom netwerkspecialist bent en wel degelijk van wanten weet, worden ze stil.

Ik bel pas als ik zeker ben dat ik hier zelf niks aan kan doen! Maar vind het jammer dat je meestal als een sukkel afgewimpeld kan worden.

Ik klaag v.n.l. of hun administratie! Mocht je ooit een compensatie verkrijgen en bijv. een betaling kwijtgescholden wordt of teniet gedaan wordt, let goed op, want in de toekomst komt er weer een brief, dat er nog een betaling openstaat. Wat er dan gezegd wordt nadat je hierop gereageerd hebt, is dat de betalingen erna telkens met de oude betalingen verrekend zal worden, dus de maand die je betalen moet zul je tot op heden nog niet betaald hebben!

Dus, al met al... De ene compensatie van TOEN, zul je alsnog moeten betalen! Niks compensatie, NIKS tegemoetkoming vanuit Zeelandnet/Delta uit! Vroeg of laat ZUL je het toch moeten betalen!

Dit is een smerige zaak, wat mij betreft. Zodra ik FTTH beschikbaar heb VIA een andere provider, zal ik dit zeer zeker gaan overwegen! Maar hopelijk ben ik snel van dit vreselijke eiland af en weer terug naar het gezellige Brabant!

Was deze review nuttig? 
Installatie prima, alleen duurde het erg lang voordat de monteur tijd had.

Helpdesk om te huilen. Uren aan de telefoon, maar je krijgt mensen aan de lijn die je zo snel mogelijk op een vriendelijke manier afpoeieren en vooral je met kluitjes in het riet sturen. Oplossen, ho maar. Bij storingen geen excuus, maar slechts: vervelend...

Internet drama. Ze hadden me onterecht afgesloten omdat er iets fout stond in hun systeem. Pas na 2 weken opgelost, maar keren geen passende compensatie uit.
Gemiddelde score 
 
2.3
Installatie 
 
6.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door KB Februari 21, 2018

dramatisch

Installatie prima, alleen duurde het erg lang voordat de monteur tijd had.

Helpdesk om te huilen. Uren aan de telefoon, maar je krijgt mensen aan de lijn die je zo snel mogelijk op een vriendelijke manier afpoeieren en vooral je met kluitjes in het riet sturen. Oplossen, ho maar. Bij storingen geen excuus, maar slechts: vervelend...

Internet drama. Ze hadden me onterecht afgesloten omdat er iets fout stond in hun systeem. Pas na 2 weken opgelost, maar keren geen passende compensatie uit.

Was deze review nuttig? 
beroerd en heel erg beroerd
en sturen zomaar incasso buro's op je nek terwijl ze wel 1 bedrag hadden afgeschreven maar de tweede vergeten waren?
terwijl ze het bedrag dezelfde dag van mij hadden ontvangen omdat ik door had dat er wat fout liep bij HUN!
zeer beroerde tv en internet enorm veel storingen
sla Zeelandnet en Delta over AUB!
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door De Waal November 03, 2017

erg slecht

beroerd en heel erg beroerd
en sturen zomaar incasso buro's op je nek terwijl ze wel 1 bedrag hadden afgeschreven maar de tweede vergeten waren?
terwijl ze het bedrag dezelfde dag van mij hadden ontvangen omdat ik door had dat er wat fout liep bij HUN!
zeer beroerde tv en internet enorm veel storingen
sla Zeelandnet en Delta over AUB!

Was deze review nuttig? 
Aantal jaren bij Zeelandnet gezeten, maar ik ben nu weg. Vind de prijs te duur voor kwaliteit. Laatste jaar ook vaak storing. Helaas is in Zeeland enige provider met kabel. Wanneer je ook mogelijkheid hebt via telefoon te bellen zou ik switchen.
Gemiddelde score 
 
5.0
Installatie 
 
4.0
Helpdesk 
 
Onbekend
Internet 
 
4.0
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
7.0
Geschreven door R Juni 24, 2017

Aantal jaren bij Zeelandnet gezeten, maar ik ben nu weg. Vind de prijs te duur voor kwaliteit. Laatste jaar ook vaak storing. Helaas is in Zeeland enige provider met kabel. Wanneer je ook mogelijkheid hebt via telefoon te bellen zou ik switchen.

Was deze review nuttig? 
7 uur over en weer bellen.... Zoveel onzin met zeelandnet meegemaakt dat ik overstap.
Klaar.... in en in triest
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door Anoniem April 05, 2017

Trieste service

7 uur over en weer bellen.... Zoveel onzin met zeelandnet meegemaakt dat ik overstap.
Klaar.... in en in triest

Was deze review nuttig? 
 
Bekijk alle reviews over deze provider