Stipte ervaringen

https://www.internetervaring.nl/media/reviews/photos/thumbnail/300x300s/86/94/b1/stipte-8-1411403648.png
 
4.2 (64)
0   1   0   0  
 
Schrijf een review
Stipte internet

Stipte, voorheen Scarlet, biedt internet, telefonie, mobiel bellen en digitale televisie aan consumenten als los product, maar ook als alles-in-één pakketten. Door meerdere diensten te combineren probeert Stipte de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

Provider Stipte is altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen waarmee ze zich proberen te onderscheiden van alle andere internet aanbieders. Dit uit zich onder andere in het productaanbod, maar ook in de manier van samenwerking met de eigen klanten. Zo zijn er weinig lange wachtrijen en geen ingewikkelde keuzemenu's. De klantenservice van Stipte is beloond met de eerste prijs door de ITO.

In 2004 biedt Stipte als eerste een combinatiepakket aan met internet, vaste telefoon en mobiele telefonie. In 2010 komt Stipte met Stipte Familie. Dit alles-in-één pakket bevat internet, vaste telefonie, digitale tv, elk familielid zijn eigen mobiele nummer, een belbundel, e-mail en ook nog eens 50% korting op onderling bellen.

Bezoekers ervaringen Bekijk alle reviews over deze provider

Gemiddelde bezoekers score van: 64 bezoeker(s)

Gemiddelde score 
 
4.2
Installatie 
 
4.6  (56)
Helpdesk 
 
3.5  (62)
Internet 
 
4.3  (59)
Bellen 
 
4.3  (54)
Digitale televisie 
 
4.5  (27)
Score (hoe hoger hoe beter)
  • Installatie
    Hoe beviel de installatie door de monteur? Of heeft u zelf de installatie uitgevoerd? Was de meegeleverde beschrijving dan duidelijk? Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Helpdesk
    Beoordeel de helpdesk als u hiermee al eens contact heeft opgenomen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Internet
    Beoordeel de kwaliteit van het internet op snelheid, stabiliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Bellen
    Maakt u gebruik van telefonie? Beoordeel dit dan op geluidskwaliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Digitale televisie
    Maakt u gebruik van televisie? Beoordeel dit dan op beeldkwaliteit, storingen en mogelijkheden. Een toelichting kunt u hieronder geven. Een toelichting kunt u hieronder geven.
Commentaar
Vul a.u.b. de beveiligingscode in.
Verschrikkelijk. Driekwartjaar geleden al kabel in huis gekregen. Sta nog steeds te wachten op aansluiting en Stipte haalt al eenzelfde periode de schouders op. Weten niets en enige boodschap Blijft u maar rustig afwachten. Wat een passieve club. Vreselijk spijt dat ik daar mijn contract heb getekend.
Call center medewerkers die begrip tonen conform belscript maar 0 actie ondernemen.
Gemiddelde score 
 
2.0
Installatie 
 
3.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
Onbekend
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door Eric November 06, 2017

Passief

Verschrikkelijk. Driekwartjaar geleden al kabel in huis gekregen. Sta nog steeds te wachten op aansluiting en Stipte haalt al eenzelfde periode de schouders op. Weten niets en enige boodschap Blijft u maar rustig afwachten. Wat een passieve club. Vreselijk spijt dat ik daar mijn contract heb getekend.
Call center medewerkers die begrip tonen conform belscript maar 0 actie ondernemen.

Was deze review nuttig? 
Al op 14 augustus het kastje in de meterkast geplaatst, gelukkig wel de telefoon en internet actief, maar eh nog steeds geen tv! en dat terwijl de plaatsing afspraak al zes week ervoor was gemaakt.
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
Onbekend
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door alma Augustus 28, 2017

ontevreden

Al op 14 augustus het kastje in de meterkast geplaatst, gelukkig wel de telefoon en internet actief, maar eh nog steeds geen tv! en dat terwijl de plaatsing afspraak al zes week ervoor was gemaakt.

Was deze review nuttig? 
Super tevreden
Wat een verademing ten opzichte van de Horizonbox van ziggo.
Gemiddelde score 
 
10.0
Installatie 
 
10.0
Helpdesk 
 
10.0
Internet 
 
10.0
Bellen 
 
10.0
Digitale televisie 
 
10.0
Geschreven door Henk Smit Augustus 11, 2017

Super

Super tevreden
Wat een verademing ten opzichte van de Horizonbox van ziggo.

Was deze review nuttig? 
Internet valt dagelijks iedere keer weg of heeft storing. Betaal voor 30MB en krijg niet eens 1MB.
Helpdesk is er nooit en online hulp op twitter en dergelijke kan je ook lang wachten.
Gemiddelde score 
 
2.6
Installatie 
 
5.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
5.0
Geschreven door 3xniks Juli 02, 2017

Slecht internet

Internet valt dagelijks iedere keer weg of heeft storing. Betaal voor 30MB en krijg niet eens 1MB.
Helpdesk is er nooit en online hulp op twitter en dergelijke kan je ook lang wachten.

Was deze review nuttig? 
De internet connectie is zwaar slecht. Terwijl we het beste pakket hebben.
Gemiddelde score 
 
6.0
Installatie 
 
9.0
Helpdesk 
 
5.0
Internet 
 
2.0
Bellen 
 
7.0
Digitale televisie 
 
7.0
Geschreven door Demian van den Broek Januari 18, 2017

Slechte internet connectie

De internet connectie is zwaar slecht. Terwijl we het beste pakket hebben.

Was deze review nuttig? 
De drie keer dat ik in al die jaren met de helpdesk gebeld heb, ben ik altijd snel en tot volle tevredenheid geholpen.Na een kapotte fritzbox een tijd geleden, gratis vervanging, ontvang ik nu een afstandsbediening ook weer gratis.
Gemiddelde score 
 
9.5
Installatie 
 
Onbekend
Helpdesk 
 
10.0
Internet 
 
10.0
Bellen 
 
10.0
Digitale televisie 
 
8.0
Geschreven door loek Oktober 13, 2016

uitstekende service

De drie keer dat ik in al die jaren met de helpdesk gebeld heb, ben ik altijd snel en tot volle tevredenheid geholpen.Na een kapotte fritzbox een tijd geleden, gratis vervanging, ontvang ik nu een afstandsbediening ook weer gratis.

Was deze review nuttig? 
Modem al 5x kapot
Gemiddelde score 
 
3.8
Installatie 
 
6.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
4.0
Bellen 
 
4.0
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door J knulst September 13, 2016

Modem slecht

Modem al 5x kapot

Was deze review nuttig? 
Overgestapt van Ziggo naar Stipte, n.a.v. ervaring van de buren die van KPN naar Stipte zijn overgestapt.

eerst terughoudend vanwege negatieve ervaring over glasvezel, maar gelukkig hebben we de stap genomen.

geen storing meer, en overal hebben we eindelijk goeie WIFI verbinding en genoeg zenders.
Gemiddelde score 
 
9.6
Installatie 
 
10.0
Helpdesk 
 
9.0
Internet 
 
10.0
Bellen 
 
10.0
Digitale televisie 
 
9.0
Geschreven door Ruud September 02, 2016

Zeeeer tevreden

Overgestapt van Ziggo naar Stipte, n.a.v. ervaring van de buren die van KPN naar Stipte zijn overgestapt.

eerst terughoudend vanwege negatieve ervaring over glasvezel, maar gelukkig hebben we de stap genomen.

geen storing meer, en overal hebben we eindelijk goeie WIFI verbinding en genoeg zenders.

Was deze review nuttig? 
Waardeloos max 8kb maar meestal veel minder als het überhaupt werkt
Bellen met veel storing
Nooit aan beginnen dat zou mij advies zijn ?

Gemiddelde score 
 
1.3
Installatie 
 
2.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
1.0
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door Robert Augustus 17, 2016

Stipte drama

Waardeloos max 8kb maar meestal veel minder als het überhaupt werkt
Bellen met veel storing
Nooit aan beginnen dat zou mij advies zijn ?

Was deze review nuttig? 
Nooit internetstoringen, dat was toen bij Ziggo heel anders (toen kregen we wel telkens gratis snelheidsverhogingen, dat had ik toen niet door) toen Ziggo het netwerk aan het upgraden was...maar het wordt hier ook nooit sneller. Gratis mobiel telefonie abonnement erbij...
Geen klachten over helpdesk, maar bij veranderen Digitenne abonnement hadden ze niet veranderd dat er zenders bij kwamen
Gemiddelde score 
 
7.4
Installatie 
 
3.0
Helpdesk 
 
10.0
Internet 
 
9.0
Bellen 
 
8.0
Digitale televisie 
 
7.0
Geschreven door AndreGron Augustus 05, 2016

Tevreden klant, Quad play voor prijs Triple play

Nooit internetstoringen, dat was toen bij Ziggo heel anders (toen kregen we wel telkens gratis snelheidsverhogingen, dat had ik toen niet door) toen Ziggo het netwerk aan het upgraden was...maar het wordt hier ook nooit sneller. Gratis mobiel telefonie abonnement erbij...
Geen klachten over helpdesk, maar bij veranderen Digitenne abonnement hadden ze niet veranderd dat er zenders bij kwamen

Was deze review nuttig? 
 
Bekijk alle reviews over deze provider