Stipte ervaringen

https://www.internetervaring.nl/media/reviews/photos/thumbnail/300x300s/86/94/b1/stipte-8-1411403648.png
 
3.9 (91)
0   1   0   0  
 
Schrijf een review
Stipte internet

Stipte, voorheen Scarlet, biedt internet, telefonie, mobiel bellen en digitale televisie aan consumenten als los product, maar ook als alles-in-één pakketten. Door meerdere diensten te combineren probeert Stipte de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

Provider Stipte is altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen waarmee ze zich proberen te onderscheiden van alle andere internet aanbieders. Dit uit zich onder andere in het productaanbod, maar ook in de manier van samenwerking met de eigen klanten. Zo zijn er weinig lange wachtrijen en geen ingewikkelde keuzemenu's. De klantenservice van Stipte is beloond met de eerste prijs door de ITO.

In 2004 biedt Stipte als eerste een combinatiepakket aan met internet, vaste telefoon en mobiele telefonie. In 2010 komt Stipte met Stipte Familie. Dit alles-in-één pakket bevat internet, vaste telefonie, digitale tv, elk familielid zijn eigen mobiele nummer, een belbundel, e-mail en ook nog eens 50% korting op onderling bellen.

Bezoekers ervaringen Bekijk alle reviews over deze provider

Gemiddelde bezoekers score van: 91 bezoeker(s)

Gemiddelde score 
 
3.9
Installatie 
 
4.6  (81)
Helpdesk 
 
3.0  (87)
Internet 
 
4.1  (81)
Bellen 
 
4.2  (74)
Digitale televisie 
 
3.8  (50)
Score (hoe hoger hoe beter)
  • Installatie
    Hoe beviel de installatie door de monteur? Of heeft u zelf de installatie uitgevoerd? Was de meegeleverde beschrijving dan duidelijk? Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Helpdesk
    Beoordeel de helpdesk als u hiermee al eens contact heeft opgenomen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Internet
    Beoordeel de kwaliteit van het internet op snelheid, stabiliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Bellen
    Maakt u gebruik van telefonie? Beoordeel dit dan op geluidskwaliteit en storingen. Een toelichting kunt u hieronder geven.
  • Digitale televisie
    Maakt u gebruik van televisie? Beoordeel dit dan op beeldkwaliteit, storingen en mogelijkheden. Een toelichting kunt u hieronder geven. Een toelichting kunt u hieronder geven.
Commentaar
Vul a.u.b. de beveiligingscode in.
Ben erg tevreden over Stipte . Aardige mensen . Nieuw kastje voor de TV gekregen werkt perfect ! Wou mijn internet ook aansluiten maar het is nu xsp geworden. Begreep dat ik daar geen aansluiting kan vragen. Ben nog op zoek naar super voordelige internet provider KPN nooit van mijn leven heeft mij voor honderden euro s opgelicht . Ziggo is duur . En ik niet rijk . Dus het moet zo voordelig mogelijk dan kan ik een pc aansluiten. Ik word altijd netjes en goed geholpen. Dus begrijp niks van de andere negatieve reacties . Hoop dat stipte voor mij een goede en goedkope internet provider weet die ook aansluitend op mijn tv werkt . Nogmaals ben dol blij met Stipte goedkoop en goed !!! Groetjes uit Gorinchem . Denk dat ze expres zwart gemaakt worden.
Gemiddelde score 
 
10.0
Installatie 
 
10.0
Helpdesk 
 
Onbekend
Internet 
 
Onbekend
Bellen 
 
10.0
Digitale televisie 
 
10.0
Geschreven door HW.Peters Juli 12, 2019

Stipte

Ben erg tevreden over Stipte . Aardige mensen . Nieuw kastje voor de TV gekregen werkt perfect ! Wou mijn internet ook aansluiten maar het is nu xsp geworden. Begreep dat ik daar geen aansluiting kan vragen. Ben nog op zoek naar super voordelige internet provider KPN nooit van mijn leven heeft mij voor honderden euro s opgelicht . Ziggo is duur . En ik niet rijk . Dus het moet zo voordelig mogelijk dan kan ik een pc aansluiten. Ik word altijd netjes en goed geholpen. Dus begrijp niks van de andere negatieve reacties . Hoop dat stipte voor mij een goede en goedkope internet provider weet die ook aansluitend op mijn tv werkt . Nogmaals ben dol blij met Stipte goedkoop en goed !!! Groetjes uit Gorinchem . Denk dat ze expres zwart gemaakt worden.

Was deze review nuttig? 
Waardeloze zaak Stipte. Laten mensen gewoon weken zonder beeld zitten. Doen de zaak over aan Online en die weten nergens van. Bij Stipte werken mensen die volgens mij niet kunnen lezen!!!!!.Wat een zooitje!!!!!!. Niet aan beginnen, een trieste zooi.
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
Onbekend
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door Ton Juni 17, 2019

Waardeloze zooi.

Waardeloze zaak Stipte. Laten mensen gewoon weken zonder beeld zitten. Doen de zaak over aan Online en die weten nergens van. Bij Stipte werken mensen die volgens mij niet kunnen lezen!!!!!.Wat een zooitje!!!!!!. Niet aan beginnen, een trieste zooi.

Was deze review nuttig? 
Na weken van leuren via Tweak, Fiber en Trined terecht gekomen bij stipte.
Met stip op 1.
Bereikbaar. Meedenken. Handelen. Installeren. Alle afspraken werden direct bevestigd per mail. We waren welkom.
Drama’s beleefd bij de eerder genoemde providers. Stipte blonk uit en bleek hierin uniek.
Gemiddelde score 
 
10.0
Installatie 
 
10.0
Helpdesk 
 
10.0
Internet 
 
10.0
Bellen 
 
10.0
Digitale televisie 
 
10.0
Geschreven door Caroline Mei 14, 2019

Stipte

Na weken van leuren via Tweak, Fiber en Trined terecht gekomen bij stipte.
Met stip op 1.
Bereikbaar. Meedenken. Handelen. Installeren. Alle afspraken werden direct bevestigd per mail. We waren welkom.
Drama’s beleefd bij de eerder genoemde providers. Stipte blonk uit en bleek hierin uniek.

Was deze review nuttig? 
Ik heb ik mij leven nog nooit zo'n slechte helpdesk gezien. Ze zijn gewoon soms niet bereikbaar en op mail wordt pas dagen later gereageerd (zonder oplossing). Voor een zeer simpele vraag als het resetten van een email wachtwoord, gaat nu al een week overheen. Wij gaat over naar Ziggo.

NIET AAN BEGINNEN DUS!
Gemiddelde score 
 
3.8
Installatie 
 
5.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
3.0
Bellen 
 
5.0
Digitale televisie 
 
5.0
Geschreven door Paul April 10, 2019

Te slecht voor woorden!

Ik heb ik mij leven nog nooit zo'n slechte helpdesk gezien. Ze zijn gewoon soms niet bereikbaar en op mail wordt pas dagen later gereageerd (zonder oplossing). Voor een zeer simpele vraag als het resetten van een email wachtwoord, gaat nu al een week overheen. Wij gaat over naar Ziggo.

NIET AAN BEGINNEN DUS!

Was deze review nuttig? 
Alleen de wifi is van redelijke kwaliteit. T.V. is waardeloos. Op maar 8 zenders replay en opname mogelijk. Veel storingen en klantenservice na half zes onbereikbaar.
Deze provider jaagt de klanten weg van het glasvezel. Wij gaan ook terug naar Ziggo.. Spijt dat we ooit zijn overgestapt.
Stipte is zo slecht dat ze verboden zouden moeten worden. Hun voorlichting lijkt nergens naar. Monteurs slecht opgeleid. Wegwezen met deze bedriegers.
Gemiddelde score 
 
2.2
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
2.0
Internet 
 
4.0
Bellen 
 
3.0
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door George April 09, 2019

Slechtste provider ooit

Alleen de wifi is van redelijke kwaliteit. T.V. is waardeloos. Op maar 8 zenders replay en opname mogelijk. Veel storingen en klantenservice na half zes onbereikbaar.
Deze provider jaagt de klanten weg van het glasvezel. Wij gaan ook terug naar Ziggo.. Spijt dat we ooit zijn overgestapt.
Stipte is zo slecht dat ze verboden zouden moeten worden. Hun voorlichting lijkt nergens naar. Monteurs slecht opgeleid. Wegwezen met deze bedriegers.

Was deze review nuttig? 
Slechte ontvangst snelheid en kwaliteit van het beeld bij tv kijken en on demand tv.
Gemiddelde score 
 
3.7
Installatie 
 
5.0
Helpdesk 
 
Onbekend
Internet 
 
5.0
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
1.0
Geschreven door Henk-jan Maart 16, 2019

Slechte kwaliteit

Slechte ontvangst snelheid en kwaliteit van het beeld bij tv kijken en on demand tv.

Was deze review nuttig? 
Jaren klant geweest, geen problemen op een paar kapotte modems na. Je moet echt alles zelf regelen. Er is gewoon geen klantenservice. Op 22dec.2018 ging het hele sriptepakket ineens over naar online.nl Dit was nóg erger. De vaste telefonie lag er uit en heeft het niet meer gedaan. Nu is mijn geduld op en ben ik overgestapt op.KPN
Gemiddelde score 
 
4.4
Installatie 
 
8.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
5.0
Bellen 
 
3.0
Digitale televisie 
 
5.0
Geschreven door John Januari 11, 2019

Hopeloze klantenservice

Jaren klant geweest, geen problemen op een paar kapotte modems na. Je moet echt alles zelf regelen. Er is gewoon geen klantenservice. Op 22dec.2018 ging het hele sriptepakket ineens over naar online.nl Dit was nóg erger. De vaste telefonie lag er uit en heeft het niet meer gedaan. Nu is mijn geduld op en ben ik overgestapt op.KPN

Was deze review nuttig? 
sinds kort glasvezel en Stipte als provider. Alles in 1 (internet, telefoon en TV). Internet en bellen gaat prima maar TV is een ander geval. TV- gids en overige informatie zoals opnemen zeer slech .t te lezen.Lijken heel veel zenders te hebben maar zo iets als BBC hebben ze niet! Last van storingen. Advies gebruik geen TV maar dat houdt in dat de rest ook niet mogelijk is. Alles of niets! Dus absoluut geen aanrader
Gemiddelde score 
 
5.6
Installatie 
 
8.0
Helpdesk 
 
2.0
Internet 
 
8.0
Bellen 
 
8.0
Digitale televisie 
 
2.0
Geschreven door R. ten Bokum Januari 02, 2019

sinds kort glasvezel en Stipte als provider. Alles in 1 (internet, telefoon en TV). Internet en bellen gaat prima maar TV is een ander geval. TV- gids en overige informatie zoals opnemen zeer slech .t te lezen.Lijken heel veel zenders te hebben maar zo iets als BBC hebben ze niet! Last van storingen. Advies gebruik geen TV maar dat houdt in dat de rest ook niet mogelijk is. Alles of niets! Dus absoluut geen aanrader

Was deze review nuttig? 
Wifi ligt er al 2 weken uit en de helpdesk is om te huilen, niet afsluiten!!
Gemiddelde score 
 
1.0
Installatie 
 
1.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
Onbekend
Digitale televisie 
 
Onbekend
Geschreven door Mara December 28, 2018

SLECHTSTE SERVICE OOIT

Wifi ligt er al 2 weken uit en de helpdesk is om te huilen, niet afsluiten!!

Was deze review nuttig? 
Ik woon in zwolle nu bijna 3 weken geen internet. Al verschillende keten gebeld met lange wachttijd van min. 20 min.
Algemeen probleem wordt er gezegt en willen niet meer info geven als je er om vraaht
Ze zij bot tegenover de klant en zeer zeker niet vriendelijk. Heb nu een abbonnement genomen bij KPN vriendelijk klantenservice em ook nog een leule playstation actie.
Ik raad een ieder aan om NIET in zee te gaan met stipte. en hoop dat dit bedrijf zijn langste tijd heeft gehad want ze willen jiet anders
Gemiddelde score 
 
4.6
Installatie 
 
7.0
Helpdesk 
 
1.0
Internet 
 
1.0
Bellen 
 
7.0
Digitale televisie 
 
7.0
Geschreven door Gertzwolle December 27, 2018

Zeer slechte service geen provider waard

Ik woon in zwolle nu bijna 3 weken geen internet. Al verschillende keten gebeld met lange wachttijd van min. 20 min.
Algemeen probleem wordt er gezegt en willen niet meer info geven als je er om vraaht
Ze zij bot tegenover de klant en zeer zeker niet vriendelijk. Heb nu een abbonnement genomen bij KPN vriendelijk klantenservice em ook nog een leule playstation actie.
Ik raad een ieder aan om NIET in zee te gaan met stipte. en hoop dat dit bedrijf zijn langste tijd heeft gehad want ze willen jiet anders

Was deze review nuttig? 
 
Bekijk alle reviews over deze provider